Waarom inschrijven?

Ik ben VS-correspondent in Oakland, Californië en schrijf onder andere voor NRC Handelsblad, Vrij Nederland, Knack.be, OneWorld, en meer. In die media kun je mijn verhalen over Silicon Valley en Californië lezen (bijvoorbeeld deze en deze). Maar ik heb vaak veel meer te vertellen dan ik kwijt kan aan Nederlandse en Belgische media.

Daarom start ik een nieuwsbrief, Schram Weekly, waarin ik vanuit persoonlijk perspectief vertel over wat ik hier zoal meemaak. Dat kan gaan over mensen die ik interview, dingen die ik hoor/zie/lees of de dagelijkse beslommeringen van een Nederlandse journalist in Californië. En zo nu en dan zal er ook nieuws over de Trump-regering voorbij komen. Maar dat beperk ik. Beloofd.

Mis niets!

De nieuwsbrief komt automatisch in je inbox terecht. Zo blijf je volledig op de hoogte van mijn meest recente werk.

Ik gebruik het platform Substack, dat me de mogelijkheid geeft abonnementsgeld te vragen voor de nieuwsbrief. Dat doe ik voorlopig niet. Maar schrijven is mijn werk en mijn teksten zijn mijn inkomen. Het zou dus kunnen dat ik in de toekomst geld vraag voor mijn nieuwsbrieven (uiteraard zal ik dat netjes communiceren).